Zoya Goes Pretty

IMG_2780[1]
Vandaag huidverzorging uit Bulgarije. Want daar komt dit snoezige vintage ogende blikje vandaan. Het merk heet Zoya Goes Pretty en het blikje mag je dan misschien een beetje doen denken aan het blikje van Nivea de inhoud is alles behalve gelijk.

In dit blikje zit namelijk ongeraffineerde en biologische sheaboter en cacaoboter. Koud verwerkt onder de 40 graden, simpelweg door elkaar gemixt en zonder verdere toevoegingen. Alle huidboters van het merk zijn geschikt voor veganisten. Uiteraard wordt er door het merk niet op dieren getest.
IMG_2782[1]
Je kunt deze body butter over je hele lichaam gebruiken en zelfs op je gezicht smeren. Gebruik het na het zonnen als aftersun of smeer het bijvoorbeeld op je benen na het scheren. De geur is nootachtig met een vleugje chocolade in de verte. Als het echt behoefte hebt aan meer geur dan zijn er van hetzelfde merk ook butters verkrijgbaar met rozengeur en lavendelgeur. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. En het poppetje op het blikje is echt superschattig.

Je moet het blikje onder de 28 graden bewaren want anders gaat het smelten. Een blikje shea- en cacaoboter van 100 gram kost 12,95 en de verzendkosten zijn 6,95. Het merk is nog niet in Nederland te koop. Ik zou zeggen mocht je een winkel of webwinkel hebben dan is dit een goede inkooptip. Voor meer informatie en om een blikje te kopen kun je terecht op de website van Zoya Goes Pretty.

Posted by on 2 juli, 2014

LEAVE A COMMENT