100%eco Moka WC-papier: met Giveaway!

MOKA02_3D_beigeAnd now for something completely different: wc-papier! Duurzaam wc-papier van 100%eco waarvoor geen bomen zijn gekapt. Het wordt gemaakt van 100% gerecycled papier, voornamelijk kartonnen dozen waardoor het bruin van kleur is, want dat is niet omdat het hard is. Het is ongebleekt, want het bleken is slecht voor het milieu. Het bleken van wc-papier wordt gedaan met chemische stoffen, kost veel meer energie en dat komt allemaal omdat men gewoonweg gewend is aan wc-papier dat wit is. Dit is dus niet alleen bruin, maar ook het groenste wc-papier wat er verkrijgbaar is. 

wistudat 1
Als je 100%eco Moka wc-papier gebruikt, belast je het milieu met 25% minder dan met “normaal” wc-papier. En omdat er geen nieuwe bomen meer aan te pas komen, zouden we als heel Nederland er op over zou stappen al zo’n 300.000 bomen per jaar besparen! Het wc-papier met diverse eco-certificaten is vanaf deze week verkrijgbaar bij bijna ieder filiaal van Albert Heijn!

Wil je het eens ervaren? Je kunt bij mij maarliefst 80 rollen wc-papier winnen, aangeboden door 100%eco. Dat is genoeg voor wc-papier voor een half jaar!fotopleepapier

Wat moet je doen?
Simpel: Laat een reactie achter bij deze blogpost. Let er op dat je een geldig e-mailadres gebruikt, zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt. Als je hebt gewonnen wordt je adres doorgegeven aan 100%eco. Zij zullen deze gegevens echter alleen gebruiken voor de bezorging van deze prijs. Je kunt meedoen tot dinsdag 29 oktober 2013, 20:00 uur. Mee doen kan niet meer. De winnaar die door random.org is gekozen is Henry!

Kijk voor meer informatie over 100%eco Moka wc-papier op de website van 100%eco of like hun Facebookpagina.

Posted by on 22 oktober, 2013

17 Comments

 • C.H. Tse

  22 oktober, 2013

  Happy Wipes! Yaaay!

 • Nathalie

  22 oktober, 2013

  Dankjewel voor deze blog post Laurie, dit milieuvriendelijke wc-papier van Moka zou geweldig zijn voor ons studentenhuis in het hippiedorp Droevendaal, Wageningen. Als ik dan mijn billetjes heb afgeveegd met hergebruikt materiaal en dit vervolgens doorspoel met regenwater lijkt mij het plaatje compleet. Helaas gebruiken wij op dit moment geen verantwoord papier, omdat er iets mis was gegaan met onze bestelling van mileuvriendelijk wc-papier. Misschien toch maar aan de Moka?

 • Missy Wong

  22 oktober, 2013

  I think we all need it! But this vegan lady really wants to win it!

 • Henry Smaal

  23 oktober, 2013

  Verantwoord vegen; dat zouden meer mensen moeten doen.

  😉

 • Thomas de Wilde

  24 oktober, 2013

  Past mooi bij de andere minder milieu belastende middelen die ik gebruik. Ook komt het goed uit voor een portomonee van een minima.

 • thijs

  24 oktober, 2013

  Schijt aan bleekmiddel!

 • Coen

  25 oktober, 2013

  Winnen!

 • Maikel

  27 oktober, 2013

  Wow, daar kun je even mee door! En goed natuurlijk dat het beter is voor het milieu!

 • Jo

  28 oktober, 2013

  kijk, dat is nog eens vriendelijk van 100%eco! ik zou er uiteraard ontzettend blij mee zijn. 🙂

 • Janine

  28 oktober, 2013

  Wat een goed en leuk initiatief! Ik had nog nooit gehoord van Moka. Er bestaan nog te weinig merken die afbreekbaar wc-papier aanbieden.. ik ben benieuwd of Moka binnenkort in de dichtstbijzijnde Albert Heijn te vinden zal zijn. Bedankt voor de tip!

 • Chantal Beerepoot-Bakker

  29 oktober, 2013

  Ik ben wel benieuwd naar dit wc-papier. Bij ons op het werk zitten we met 15 vrouwen op kantoor, dus menig rol vliegt er dagelijks doorheen. Dus met het oog op duurzaam ondernemen is dit al een leuk begin nietwaar? groetjes, Chantal

 • Barbara

  29 oktober, 2013

  Wat super, gewoon te koop bij Albert Heijn!

 • Fulco Helmig

  29 oktober, 2013

  Met zulk papier kan ik met een gerust hart in het bos gaan kakken

 • Mike de Landgraaf

  29 oktober, 2013

  Eindelijk mensen met verstand! Goed initiatief!

 • Brigitte

  29 oktober, 2013

  Moka wcpapier kopen is ’n milieubewuste boodschap,
  voor de kleine & grote boodschap 😉

 • Rob Lankveld

  22 december, 2015

  Wauw! Ik wil slechts 1 rol proberen en bij een positieve ervaring ook andere mensen overtuigen om zo vele bomen te besparen !

  • Laurie

   22 december, 2015

   Je bent een beetje laat Rob. Deze give-away is al jaren geleden gehouden en de winnaar heeft zelfs zijn wc papier al opgebruikt. Wellicht kunt je het wc papier zelf kopen? Via de webshop van 100 procent eco kun je het bestellen. Het is nu zelfs in de aanbieding: 48 rollen voor 32,50.

LEAVE A COMMENT