Paper On The Rocks – De Groene Meisjes boekjes (+ give-away!)

Paper On The Rocks @ Lauriekoek.nlHet is tijd voor een vrolijke donderdag en dus tijd voor een give-away! Dit keer gaat het over bijzondere boekjes, of beter gezegd boekjes gemaakt van een bijzonder materiaal, namelijk steen. Voor dit papier zijn geen bomen nodig, geen water, geen bleek een deel van de winst van de boekjes gaat naar het herplanten van bomen. Nieuw bij Paper on the rocks zijn deze boekjes van De Groene Meisjes.

Het zijn in totaal 4 verschillende boekjes: een agenda, een eerste keren boekje een random acts of kindness boekje en een dotted rock boekje voor planningen. Ze zijn geïllustreerd door La Nonette en vorm gegeven door Poppyonto. Ze hebben vrolijke prints in vrolijke kleuren.

De Groene Agenda 2018

De agenda heeft elke week een duurzame tip en bijvoorbeeld een kwartaal kalender om te zien welke groente en fruit is het seizoen zijn. Hij is niet gekleurd van binnen, wel van buiten. Er is elk maand een veganistisch recept en er zit een elastiek bij om hem goed dicht te houden. Handig als je net als mij graag veel dingen tussen je agenda propt, zo vallen ze er minder makkelijker uit. Er is ook een lintje bij, ook dat vind ik prettig, zo ben je meteen in de goede week.Paper On The Rocks @ Lauriekoek.nl

Paper On The Rocks @ Lauriekoek.nl

Dagboekjes

Het eerste keren dagboek en het random acts of kindness boek hebben een inleiding van Merel zelf en ruim voldoende ruimte om je ervaringen te beschrijven. Het dotted boekje is meer een planner, lekker basic en naar eigen inzicht vol te pennen. Bijzonder handig als je veel te doen hebt om overzicht te bewaren. Of om bijvoorbeeld lekker lijstjes in te maken van dingen die je tof vindt.
Paper On The Rocks @ Lauriekoek.nl

Paper On The Rocks @ Lauriekoek.nl

Het papier is precies zoals ik het graag heb. Ik schrijf graag met vulpen of met een fijnschrijver en als het papier te glanzend is dan veegt dat uit. Daarom kijk ik bij agenda’s en boekjes altijd eerst naar het papier. Dit papier is dus goedgekeurd wat betreft mijn schrijfwensen.

Schrijven op steen

Het idee dat ik op steen schrijf vind ik eigenlijk ook wel cool. Ik heb altijd geleerd dat je van alles wat vezels heeft papier kan maken, zoals katoen en schillen, maar papier van steen? Dat is heel bijzonder en het is ook mooi dat dat dan weer onder de duurzame keuzes valt. Zo kan ik het met een gerust hart uit proberen en daar dan weer over bloggen.

Je kunt de Paper on the Rocks boekjes trouwens ook krijgen in een niet “De Groene Meisjes” versie. En je kunt ook een custom versie voor je bedrijf laten ontwerpen, mocht je dat willen. Kijk daarvoor op de website van Paper on the Rocks, ook om De Groene Meisjes boekjes te kopen natuurlijk. Al kun je die ook vinden bij de WAAR winkel en andere winkels.

Win één van de twee Paper on the Rocks boekjes!

Goed de give-away! Ik geef één eerste keren dagboek en één random acts of kindness boekje weg. Dat zijn deze twee: Paper On The Rocks @ Lauriekoek.nl

Kans maken op een van deze boekjes is heel eenvoudig:

 • laat hier een reactie achter.
 • Volg me via Facebook, Twitter, Bloglovin, Instagram (nieuw!) of Pinterest Ik zou het leuk vinden als je dat deed.

Onder de reacties verloot ik volgende week donderdag om 20:00 een random acts of kindness boekje en een eerste keren boekje, iedere winnaar krijgt er dus 1.
Meedoen kan niet meer! De prijzen zijn opgestuurd naar Sara en Berber.

Let op: ik verzend alleen naar Nederlandse postadressen! Dit omdat het versturen naar België steeds prijziger lijkt te worden (ik vind dit zelf ook spijtig!)

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 21 september, 2017

8 Comments

 • Annemiek

  21 september, 2017

  Laurie! Wat leuk. Ik doe graag mee met je give away, zeker op zo’n mooie dag als deze! Ben heel benieuwd naar de boekjes met papier van steen, echt bijzonder. Ik heb verder geen social media, wel volg ik je al een tijd op twitter! Liefs!

 • Berber

  22 september, 2017

  Zulke toffe boekjes! Ik ben ook heel benieuwd in hoeverre het papier in werkelijkheid anders is/schrijft/voelt dan normaal papier.

 • Ellen van Rijn - Janssen

  22 september, 2017

  Ik kreeg een melding van jouw leuke bericht via Facebook. Gisteren was de buurman aan zijn hand geopereerd en heb ik hem wat lekkers gebracht. Hij vond het attent dat ik überhaupt aan de operatie gedacht had en zo aardig dat ik ook wat lekkers, als spreekwoordelijke ”pleister op de wonde”, mee had genomen. Het gaf mij een fijn gevoel dat hij zo reageerde. Geven voelt goed! Ik zou het fijn vinden om nieuwe inspiratie op te doen en zo voor nog meer ”random acts of kindness” te kunnen zorgen. Groetjes van Ellen

 • Janne

  23 september, 2017

  Hoi Laurie, wat leuk dat je weer wat weggeeft aan je lezers. Dat wilde ik alleen even zeggen – ik hoef niet mee te doen met de winactie, want ik heb al een keer iets gekregen van jou en ik heb deze week al een paar heel erg mooie schriften gevonden van gerecycled papier. Ze zijn van het merk Pigna (www.pigna.it) uit de lijn Pigna Nature, met prachtige tekeningen van bloemen en vlinders op het omslag. Er zijn heel veel verschillende tekeningen, dus ik kon haast niet kiezen. Ik weet niet of ze ook in Nederland te koop zijn. Als ze je leuk lijken wil ik er wel eentje voor je meenemen en naar jou opsturen! :-)

 • Roos

  23 september, 2017

  Wat leuk! Ik heb geen idee wat het precies is en ben er razend benieuwd naar. Merel heeft super ideeën dus het verbaasd me niks dat zij de invulling heeft gedaan. Supergaaf schrijven op steen. Ik doe graag mee :)

 • Sara

  28 september, 2017

  Oeh, superleuk! Ik ben heel benieuwd naar de boekjes dus ik doe graag mee :D

 • Tracy

  22 augustus, 2018

  hallo graag zou ik de dotted boekje 2 maal van de groene meisjes willen bestellen kan dat? ik woon in den haag hoor graag van u!

  • Laurie

   23 augustus, 2018

   Daarvoor zou ik naar de website van Paper on the rocks gaan. Die verkopen ze namelijk. Ik verkoop zelf niets, ik ben een simpele blogger die af en toe een give-away host.

LEAVE A COMMENT