Geiten Wollen Winkel

IMG_5142[1]
In de Utrechtsestraat in Amsterdam is sinds kort een winkel met duurzame kleding te vinden. De Geiten Wollen Winkel. Je vindt er trouwens wol, noch geit, de winkel verkoopt alleen veganistische en duurzame mode.

IMG_5147[1]
Ik spotte er bijvoorbeeld tassen van vilt gemaakt van synthetische materialen van het merk Mad Rabbit Kicking Tiger (geniale merknaam trouwens) en bijna niet van echt te onderscheiden superzacht nepbont van Real Fake. Ook zag ik enkele van mijn favoriete bekende merken, zoals de zepen en body lotions van Dr. Bronner en de gerecyclede denim knuffelbeesten van Maison Indigo.
IMG_5143[1]
IMG_5145[1]
De hele winkel is wit, licht en smaakvol ingericht. Mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe items voor je lente garderobe. Ga hier dan eens kijken, ze hebber er zowel mannen- als vrouwenkleding en accessoires.
IMG_5144[1]
IMG_5149[1]
Je vindt de Geiten Wollen Winkel aan de Utrechtsestraat 37 in Amsterdam voor openingstijden en meer informatie kun je terecht op de website van de Geiten Wollen Winkel
IMG_5146[1]

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 10 maart, 2015

1 Comment

  • […] deze tassen toen ze nog niet in Nederland verkrijgbaar waren. Nu koop je ze gewoon bij winkels als Geitenwollen winkel en Zalando en Wolf en Storm. […]

LEAVE A COMMENT