Buddha Beertjes

IMG_7178[1]
Vandaag bijzondere gummiberen, deze beren doen namelijk aan mediteren, nou ja eigenlijk ben ik daar niet zo zeker van maar ik dacht “het rijmt”. Het lijken net de goudbeertjes van een welbekend merk, maar dan zitten ze met hun pootjes ineen gevouwen, zoals boeddha. Het grappige is wel dat ik mij herinner dat er in Thailand een tijdje geleden wat ophef ontstond, omdat er in Nederland een knuffelbuddha verscheen. Nu zijn er deze beertjes, wat zouden die mensen daarvan vinden?
IMG_7170[1]Ik vind ze in elk geval schattig! Er zitten verschillende kleuren in een zakje. De beertjes zijn glutenvrij, veganistisch en dus zeker gelatinevrij. Ze zijn biologisch en ze worden als klap op de vuurpijl ook nog eens gemaakt door mensen met een handicap. Een en al verantwoord dus!
IMG_7179[1]
Belangrijk is ook dat ze lekker zijn. Fruitig, chewy. De beertjes zijn gezoet met suiker en er zit ook fruitsap in. Er zit een tekst bij die behoorlijk wat diepgang heeft, vergeleken met de gemiddelde snoepverpakking.
IMG_7176[1]
De oprichter van Mindsweets, het bedrijf achter de beertjes is Dharma meester en dit is zijn manier om zijn manier om de boeddhistische leefwijze in de moderne wereld te verspreiden. Ik zie vooral lekkere snoepjes.

Je vindt de snoepjes in de natuurvoedingswinkel en sommige internetwinkels. Een zakje van 75 gram kost €2,59. Er zijn drie verschillende varianten, een rode een witte en een oranje verpakking. Volgens mij verschilt de inhoud van de verpakkingen qua snoepjes niet, maar de teksten die erbij zitten wel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 23 maart, 2016

LEAVE A COMMENT